تعداد بازدید: 4278

توصیه به دیگران 2

يکشنبه 10 مهر 1390-22:22

حجازي:نه در غربت دلم شاد و نه رویی در وطن دارم!

در جلسه مشترک شوراي شهر و فرماندار ساري مطرح شد:شهرداری ساری میلیاردی طلبکار است اما کسی از ما حمایت نمی کند/انتظار نداریم در دوره فرمانداری شما معجزه ای اتفاق بیفتد/شهرداری و شورای شهر ساری مانند مسلم ابن عقیل سال 61 در کوفه هستند/سند منزلم را در سمنان گرو گذاشته ام تا بازداشتم نکنند/صدور مجوز در حریم شهری از سوی بخشدار تخلف است.


به گزارش خبرنگار مازندنومه ، فرماندار ساری میهمان ویژه جلسه علنی یکشنبه شب شورا بود. نائب رئیس شورای شهر ساری در این نشست اظهار داشت: شهرداری ساری میلیاردی طلبکار است اما مورد بی توجهی قرار گرفته ایم و کسی از ما حمایت نمی کند.

 میرصالح صالح نیا افزود: انتظار ما از فرماندار ساری این است که شورا را مورد لطف قرار دهد تا شورا بتواند برای عمران و آبادانی شهر، مطالبات خود را دریافت کند.

رئیس شورای شهر ساری هم با بيان اين که در 2 سال اخیر کم لطفی به مرکز استان بیشتر شده است، تصریح کرد: مسئولان استان ، سهمی برای مرکز استان قائل نیستند و ساری هم سهمی همانند سایر شهرها دارد.

 فرامرز نقیبی با اشاره به اینکه مسئولان در کلام اذعان دارند که ساری باید ویژه دیده شود و اگر ساری پیشرفت کند سایر شهرهای استان هم پیشرفت می کنند، افزود: همه منتظر هستند این معجزه از سوی شهرداری اتفاق بیفتد .

وي خطاب به فرماندار ساری یادآور شد: انتظار نداریم در دوره فرمانداری شما معجزه ای اتفاق بیفتد اما انتظار تعامل و یکدلی داریم.

بر اساس اين گزارش،فرماندار ساری در این نشست گفت: باور دارم که همدلی می تواند نتیجه بخش باشد.

سید عباس حسینی نژاد با اشاره به اینکه 10 – 15 نفری که در ساری تصمیم گیر هستند می توانند با انسجام کار کنند، ادامه داد: ضمن اینکه برنامه های دولت انجام می شود ما هم می توانیم گوشه کار را بگیریم.

 وی با بیان اینکه شهر ما در توسعه گردشگری امکانات خوبی دارد اما از این مراکز به خوبی استفاده نکرده ایم ، اظهار داشت: در بحث ساحل خوب عمل شده اما باز هم نقص هایی دارد و در شان مردم و مسافران نیست.

فرماندار ساری با اشاره به اینکه در بحث جنگل هم کمتر ورود پیدا کرده ایم ، افزود: مسئولان هم سکوت کرده اند.

 وی با بیان اینکه همه می دانیم مساله کمربندی ساری مربوط به امروز نیست ، یادآور شد: مرکز شهر قدیمی را نمی توان دست زد به همین دلیل باید اطراف آن را گسترش داد.

 حسینی نژاد با اشاره به اینکه با همفکری و برنامه می توان کار انجام داد، تصریح کرد: پل ولی عصر کار خوبی است اما نواقصی دارد و می توانستیم بهتر از این عمل کنیم.

 وی با بیان اینکه هرچه زودتر باید نشست های صمیمانه برگزار شود، گفت: فردا دیر است ، نگذاریم برگزار نشدن نشست های این چنینی بغضی در دل کسی بگذارد.

فرماندار ساری با اشاره به اینکه معضلات شهری را می شناسیم ، یادآور شد: ناهماهنگی ها و مشکلاتی که مسئولان استان باید بیشتر توجه کنند و توقع ما این است از ظرفیت استانی بیشتر استفاده کنیم.

 وی با بیان اینکه آقایان حرف های خوبی زده بودند و بودجه های خوبی هم اختصاص داده شد ، افزود: از یک طرف نگران بازاریان هستیم و از طرفی نگران دست فروشان؛ بازار باید ساماندهی شود اما آن دستفروش هم باید معیشت خود را کسب کند و برخورد قهرآمیز هم جالب نیست.

 حسینی نژاد با اشاره به اینکه ما هم در مورد مهندسی شهری حرف داریم ، گفت: شورا و فرمانداری هر یک اختیاراتی دارند که اگر با این اختیارات قدرت نمایی کنیم به جایی نمی رسیم.

 فرماندار ساری برای دکتر باقری-عضو شورای شهر ساری- که در بستر بیماری است آرزوی سلامتی کرد.

شهردار ساری در این نشست اظهار داشت: کم مهری هایی که از سوی دولت در شورای سوم به شهر ساری شده امیدواریم با حضور فرماندار جدید برطرف شود و بتوانیم کمبودهای چهار سال گذشته را رفع کنیم.

سید علی حجازی افزود: بیشترین صدمه ای که به شهرداری ساری وارد شد ، مساله زباله است.

 وی با بیان اینکه شهرداری و شورای شهر ساری مانند مسلم ابن عقیل سال 61 در کوفه هستند ، تصریح کرد:شورا و شهرداري یکه و تنها مسائل را تحمل می کنند و زیر بار سنگین قدشان خم شده اما از زیر آن فرار نکردند.

حجازی با اشاره به اینکه زباله را به 120 کیلومتری ساری حمل می کنیم و برای این کار مجبور هستیم از پروژه های عمرانی کاسته و اعتبارات را صرف این بخش کنیم ، یادآور شد: نه در غربت دلم شاد و نه رویی در وطن دارم ، از بابت این کار هم سمنانی ها از ما گلایه دارند که سند منزلم را در سمنان گرو گذاشته ام تا بازداشتم نکنند و هم محیط زیست قبلی از ما شاکی بود.

 وی با بیان اینکه قراردادی برای احداث کارخانه تولید انرژی از زباله بستیم که از مصوبات سفر بود، ادامه داد: استاندار هم این قرارداد را امضا کرده اما اکنون سازمان بازرسی و دیوان محاسبات به این قرارداد ایراد گرفته است.

حجازی با اشاره به اینکه سالانه 2 تا 5/2 میلیارد تومان هزینه جمع ، حمل و دفع زباله پرداخت می کنیم ، اظهار داشت: این زباله فقط مربوط به ساری نیست اما فقط شهرداری ساری این هزینه را پرداخت می کند.

 وی با بیان اینکه بسیاری از روستاهای اطراف ساری که متصل به شهر هستند زباله را در محدوده ی شهری تخلیه می کنند و شهرداری مجبور به جمع آوری این زباله است ، گفت: به بخشداری دستور دهید نظارت بیشتری داشته باشد.

 حجازی با اشاره به اینکه شهرداری ساری زباله شهرستان را حمل می کند، افزود: نگاه ویژه ای به این قضیه داشته باشید.

وی با بیان اینکه بخشداری مرکزی در حریم و حوزه استحفاظی شهر اقدام به صدور پروانه ساختمانی می کند ، ادامه داد: این پروانه ها از بابت ضوابط ، نقشه و مشخصات نسبت به پروانه های شهرداری ، تسهیل است و در حریم شهر هم برای این کار به بخشداری مراجعه کرده و بخشداری هم با دریافت مبلغی پروانه صادر می کند بدون اینکه هیچ خدماتی ارائه دهد و این خدمات بر دوش شهرداری است.

 حجازی با اشاره به اینکه طبق قانون ، بخشداری باید از محل درآمد خود در این حوزه هزینه کند ، یادآور شد: ما با بخشداری در غرامت سهیم هستیم و غنائم شریک نیستیم.

شهردار مرکز استان خاطرنشان کرد: صدور مجوز در حریم شهری از سوی بخشدار تخلف است.

وی با اشاره به بی نظمی در ساخت و ساز شهری ، افزود خودمان به دلیل نداشتن نیروی کافی در پلیس ساختمان نمی توانیم حریم خود را حفاظت کنیم.

حجازی با اشاره به اين که پروانه هایی که بخشداری صادر می کند ضوابط شهرسازی ندارد، یادآور شد: ساری اسم مرکز استان دارد ولی نمایی از مرکز استان ندارد.


  • شورآباديپاسخ به این دیدگاه 0 0
    دوشنبه 11 مهر 1390-0:0

    آقاي شهردار، مي خوايي يكدستي بزني دو دستي بگيري؟ وقتي تو پول بي حساب و كتاب خرج مي كني بدان يكي ديگه هم سرت رو كلاه مي ذاره.

    • دوشنبه 11 مهر 1390-0:0

      باقری عزیز آرزوی بهبودی

      • دوشنبه 11 مهر 1390-0:0

        آقی حجازی خوب تلاش کنید روستاهایی که متصل به ساری شدن که ماشااله کم هم نیست جزو مناطق شهری بشن، که هم شما به عوارضتون برسید هم مردم اون مناطق از این حالت شتر مرغ گونه(نه شهر نه روستا) نجات پیدا کنن


        ©2013 APG.ir