دوشنبه 31 مرداد 1390-16:46

باباجاني:گام هاي جدي برداشته ايم

مديرعامل مخابرات مازندران به منتقدانش پاسخ داد:افزایش بیش از اندازه حجم تبادل اطلاعات موجب شده با کاهش و یا کندی سرعت اینترنت در مازندران مواجه شویم/شرکت های حفار مانند اداره گاز و به ویژه راه و ترابری موجب قطع شدن اینترنت می شوند/ظرف چند روز آینده ، پهنای باند اینترنت در مازندران وسیع خواهد شد.


پس از انتقادهايي که نسبت به عملکرد شرکت مخابرات مازندران در کارگروه اشتغال استان صورت گرفت،تا حدي که معاون برنامه ريزي استاندار تهديد کرد در صورت حضور نيافتن مديرعامل مخابرات در جلسات بعدي،شرکت مخابرات را از بابل به ساري انتقال خواهد داد، (نگاه کنيد به مازندنومه:  http://www.mazandnume.com/?PNID=V12517 )گفت و گويي را با مديرعامل مخابرات استان انجام داديم تا پاسخ باباجاني را هم بشنويم.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در گفت و گو با مازندنومه اظهار داشت:طی ماه های اخیر گام های جدی برای دسترسی مردم به اینترنت پر سرعت در شهرها و روستاها برداشته شده است.

بهروز باباجانی افزود: در همین راستا تفاهم نامه ای با شرکت های ارائه دهنده خدمات دیتایی(pap ) منعقد شده است و مخابرات هم دیتای پرسرعت واگذار می کند.

وی با اشاره به ارائه اینترنت هوشمند توسط شرکت مخابرات مازندران تصریح کرد: هر فرد می تواند با استفاده از با کد چهار رقمی 9711 بدون پسوورد و کد کاربری ، با سرعت مطمئنه در سراسر استان به اینترنت متصل شود.

 باباجانی با بیان اینکه پرداخت های الکترونیکی و تمامی موارد مرتبط در راستای دولت الکترونیک به دیتای مازندران فشار آورده ، گفت: افزایش بیش از اندازه حجم تبادل اطلاعات موجب شده با کاهش و یا کندی سرعت اینترنت در مازندران مواجه شویم.

 وی با اشاره به اینکه با قطعی های داخل استانی هم مواجه هستیم، یادآور شد:شرکت های حفار مانند اداره گاز و به ویژه راه و ترابری موجب قطع شدن اینترنت می شوند که برای اتصال مجدد مجبور به مشترک شدن با استان دیگری هستیم و این مساله باعث کاهش سرعت اینترنت در استان می شود.

 باباجانی خاطرنشان کرد: تفاهم نامه ای جهت تبادل زیرساخت انجام شده که ظرف چند روز آینده ، پهنای باند اینترنت در مازندران وسیع خواهد شد و کاربران ، هیچ نگرانی در خصوص سرعت اینترنت نخواهند داشت.

 وی با اشاره به حدود 60 هزار اینترنت ADSL در مازندران ، افزود: این در حالی است که تا پایان سال 89 فقط 30 هزار استفاده کننده اینترنت پرسرعت در استان داشتیم و ظرف مدت کمتر از شش ماه به 2 برابر افزایش یافته است.

باباجانی گفت: در برخی موارد کاربران آشنایی به اینترنت و سامانه ای که کار می کنند ، ندارند و مشکلات صرفا مربوط به پهنای باند نیست و ممکن است سامانه دچار مشکل باشد.

به گزارش مازندنومه، وی با اشاره به 260 سایت موبایل روستایی GSM در استان ، اظهار داشت مشترکان می توانند با مراجعه به هر شهرستان ، صاحب تلفن بی سیم روستایی شده و یک سیم کارت با قیمت 10 هزار تومان دریافت کنند.