سه شنبه 4 تير 1392-10:6

اجازه دهید رییس جمهوری کارش را بکند

 طبيعي است دركشورهایي كه حزبي فراگير و درسطح ملي و به معناي واقعي دارند( نه به آن شكلي كه دركشور ما در ايام انتخابات از سوي تعدادي از نخبگان قدرت طلب و در غياب توده هاي مردم شكل مي گيرد)سهم خواهی های بعد از انتخابات وجود ندارد،اما این جا بعد از انتخابات سهم خواهانِ فرصت طب وارد معركه مي شوند و سهم خود را بابت حتي توقف نمايشي براي ساعاتي در ستادهاي انتخاباتي مطالبه می كنند.


مازندنومه،دکتر سیف الرضا شهابی:بعد از اعلام پيروزي آقاي دكتر حسن روحاني به رياست جمهوري اسلامي ايران،بر اساس شواهد موجود برخی تشنگان خدمت(!) سخت به تكاپو افتادند تا در دولت آينده،بسته به وزن شان قدرتي كسب كنند.

آناني كه از دو سه ماه قبل از انتخابات و خصوصا در هفته هاي آخر،در ستادهاي آقاي روحاني پرسه زدند،اكنون سهم خود را مطالبه مي كنند و اين سهم خواهي و شيفتگي قدرت در پاره اي از مواقع و درمورد برخي از اشخاص، از حد اعتدال -كه شعار انتخاباتي آقاي روحاني بود- تجاوز كرده و درشكل افراطي تا حد خط و نشان كشيدن براي يكديگر و برگزاري مراسم هایي جداگانه بنام " سپاس ازمردم " و درحقيقت نمايش قدرت خود ظاهر شده است.


البته طبيعي است دركشورهایي كه حزبي فراگير و درسطح ملي و به معناي واقعي دارند( نه به آن شكلي كه دركشور ما در ايام انتخابات از سوي تعدادي از نخبگان قدرت طلب و در غياب توده هاي مردم شكل مي گيرد)این گونه مسایل حل شده است اما این جا بعد از انتخابات سهم خواهان فرصت طب وارد معركه مي شوند و سهم خود را بابت حتي توقف نمايشي براي ساعاتي در ستادهاي انتخاباتي مطالبه می كنند.

دركشورهايي كه حزب واقعي وجود دارد اعضا را از مدت ها قبل شناسائي مي كنند و آموزش حزبي مي دهند و براساس توان و تحصيلات و تجربه هر عضو، او را براي احراز مسئوليت آماده مي كنند و در آن كشورها، مسئوليت همراه با خدمت به منافع ملي است .

در چنين كشورهائي اگر منافع شخصي بر مصالح ملي برتري پيدا كند،بايد درپيشگاه دادگاه و مردم پاسخگو باشند.

 متاسفانه دركشورما، سهم خواهان به دنبال منافع شخصي هستند و درهمين راستا از فرداي پيروزي نامزد مورد نظرشان، بيشتر از آن كه به آينده مملكت و آينده دولت فكر كنند، به آينده خودشان در دولت جدید فكر مي كنند.

سهم خواهان با تشكيل گروه هاي مافيائي سعي دارند کسانی را در مسند قدرت قرار دهند و در دولت آينده جاي بدهند كه از منافع شخصي آن ها كه درقالب شركت هاي تجاري و بازرگاني و مالي و....فعاليت مي كنند، حمايت كنند و بتوانند از رانت هاي سياسي و اقتصادي برخوردار شوند.

 آن هائي هم كه شركت هاي تجاري و بازرگاني و بانكي ندارند،دارا بودن يك پست و مقام اسم و رسم دار براي شان كفايت مي كند.

به باور ما آنانی كه پيروزي نامزد مورد نظرشان را ناشي از تلاش هاي شان مي دانند و واقعا براي حفظ منافع ملي از نامزدي خاص حمايت كردند،بايد اجازه بدهند تا ریيس جمهور منتخب بر اساس تشخص خود و شايستگي هر فرد، نه فشارهاي گروه هاي مافيائي به چيدمان همكاران درجه 3و2و1 خود بپردازد و دولتي شايسته وتوانمند را شكل بدهد.