پنجشنبه 18 ارديبهشت 1393-6:50

مدیریت یا استراحت؟!

کسانی که توانایی مدیریت و سلامت بیشتری دارند در کناری می نشینند و هیچ گاه برای انتصاب، خود را به آب و آتش نمی زنند.


مازندنومه؛ سرویس اجتماعی، رضا اصغری: چه وقت چند شغله ها اجازه می دهند بیکاران به فکر فرار از کشور نباشند؟

شنیده ها حاکی است آقای رییسی که در گذشته ساعت کاری خود را در طبابت شخصی اش سر می کرد، قرار است به سمت ریاست برگردد. اگر بنا باشد دفتر کار مسوول، اتاق استراحتش باشد پس کار او چگونه انجام شود؟

وقتی مجلس دنبال برخورد با دو شغله ها است؛ آیا می شود مدیران بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ساعت اداری هم کار درمانی در بیمارستان داشته باشند و هم در غیر ساعت اداری در مطب شان طبابت و گاهی تدریس کنند؟

محققان می گویند: استاد دانشگاه باید وقت غیر تدریسش آزاد باشد تا با مطالعه، خود را برای تدریس مهیا کند. حالا آیا مدیران می توانند هم برای مدیریت شان فکر کنند و هم به زندگی خانوادگی شان برسند و هم در پی افزایش درآمد از راه انجام کار شخصی شان باشند؟

بالادستی ها دقت کنند کسانی که توانایی مدیریت و سلامت بیشتری دارند در کناری می نشینند و هیچ گاه برای انتصاب، خود را به آب و آتش نمی زنند.

تا زمانی که بانک اطلاعاتی برای ارزیابی و گزینش و رصد مناسب اطلاعات نداشته باشیم نمی توانیم انتظار انتصاب شایسته ای داشته باشیم.

البته توجه به معنویت را هم نباید از یاد برد. شاید برای همین باشد که با وجود ردیف 18 ماده 1 ‌قانون تشكيلات و وظايف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مصوب 03/03/1367 مبنی بر انجام پژوهش در زمينه طب سنتي و بررسي و تحقيق در زمينه خواص داروئي گياهان و امكانات تهيه و استفاده از داروهاي گياهي و آموزش ‌صحيح در زمينه‌هاي فوق و ايجاد مراكز مناسب براي طب سنتي که از وظایف وظايف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تلقی گردید و تصویب دولت قبل در تاریخ 16/11/1390 بر تشكيل كار گروهي به منظور احيا و توسعه نظام طب سنتي و استفاده از ظرفيت هاي آن در حوزه سلامت و درمان، و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه 25/4/1392 بر سند ملي گياهان دارويي و طب سنتي ، هنوز دولت طب سنتی را ساماندهی نکرده و مجوز فعالیت صادر نکرده و نظارت درست نمی کند و به جای حمایت هایی مانند پوشش بیمه ای شاید تهدید کند که جلوی کارش را هم می گیرد که نکند مقداری از درآمد آقایان کاهش یابد.

میلیاردها تومان برای اجرای طرح پزشک خانواده خرج می شود؛ ولی به جای اینکه پزشک به دنبال بیمار برود، در ساعت خاصی بیشتر در دسترس نبوده و بیمار را چندین بار می آورد و می برد و شنیده نشد به پزشک متخصص ارجاع دهد.

حال که این مصوبه ها کارگشا نبود انتظار می رود مدیریتی شکل گیرد تا سیاست های کلی سلامت ابلاغی مورخ 18/01/1393 مقام معظم رهبری که در ردیف ۱۲ به بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه نمودن طب سنتی ایران تأکید نموده و به عنوان سند فرادستی محسوب می شود طب را از حمایت انحصاری غرب و غیر مسلمانان بیرون آورده و به طب ایرانی اسلامی بوعلی سینایی بدل سازد.