جمعه 10 اسفند 1386-0:0

تلاش ماندگار

گفت و گويي تازه با ولي رعيت ، نماينده مردم قائمشهر ، سوادکوه ، جويبار و کياکلا و نايب رئيس اول کمسيون اجتماعي مجلس هفتم.



اشاره :
ولي رعيت ويژگيهاي برجسته اي دارد که از او نماينده اي تاثيرگذار و پويا ساخته است . همه، حتي منتقدانش صراحت لهجه ، صداقت ، کارداني و توان مندي رعيت را باور دارند . وي طي دو دوره حضورش در مجلس ( مجالس ششم و هفتم ) در اندازه نماينده اي صاحب انديشه ، پر کار ، پي گير و با جسارت ظاهر شد. دستاوردهاي رعيت براي حوزه انتخابيه اش ابعاد و گستردگي فراواني دارد . او در هشت سال گذشته پي گير بسياري از مطالبات عمومي و شخصي مردم بود و در استيفا و دفاع حقوق حقه آنان لحظه اي هم درنگ نکرد .


اشتغال جوانان راهبرد ، اصلي اين نماينده مجلس است. او تنها راه نجات کشور و حل معضل بيکاري را سرمايه گذاري مي داند . سرمايه گذاري هم در فضاي امن سياسي و حمايت همه جانبه محقق مي شود . او با وجود تمامي شايعات از هر سرمايه گذار و کار آفريني در حوزه انتخابيه اش حمايت مي کند و اکنون دستاوردش احداث و توسعه شهرکهاي صنعتي و ايجاد فرصت هاي شغلي فراوان است .
آن چه درپي آمده ، گفت و گويي است با ولي رعيت نماينده مردم قائمشهر ، سوادکوه ، جويبار و کياکلا در مجلس هاي ششم و هفتم.
 اين مصاحبه در حقيقت گزارش گونه اي از فعاليت ها و دستاوردهاي او درحوزه انتخابيه اش است. 

------------------------
* براي شروع گفت وگو خلاصه اي از فعاليت هاي خودتان را در مجلس بيان کنيد؟
-  مجلس هفتم بر خلاف مجلس ششم دوره اي آرام و کم تنش را تجربه نمود و انصافاً کارنامه خوبي را برجاي گذاشته است . لايحه خدمات کشوري ، لايحه خدمات رساني به ايثارگران ، افزايش ضريب دريافتي بازنشستگان و مستمري بگيران ، کاهش نرخ سود بانکي، همراهي شايسته در جريان انرژي هسته اي با ساير دستگاه هاي مربوطه، طرح توزيع سهام عدالت ، اجراي اصل 44 قانون اساسي ، طرح بيمه روستائيان و عشاير و افرايش مستمري مددجويان ، کميته امداد امام و بهزيستي برخي از اقدامات آن است .


بنده در اجراي وظيفه نظارتي و پيگيري حقوق عمومي موکلين حوزه انتخابيه و يا بعضي از امور که داراي روح استاني و ملي هستند اقداماتي صورت داده ام که در ادامه مصاحبه به چند مورد اشاره مي کنم.


*   در برخي از سوال ها و تذکراتي که در مجلس مطرح شد، نام شما هم بين نماينده هاي تذکر دهنده و سئوال کننده وجود داشت . خاطرتان هست که چند بار تذکر داديد و سئوال مطرح کرديد ؟
-. اقدامات جمعي نمايندگان در قالب طرح سوال ، تذکر و يا تقاضاي استيضاح وزراء از روشهاي مطلوب و اثر گذاري است که اکثراً منتهي به نتيجه مطلوب در پيگيري خواسته هاي عمومي بوده است .


 بله ، بنده فهرستي از اين سئوال ها و تذکرات را مدون کرده ام که اکنون در اختيار شما قرار مي دهم :
- تذکر به رئيس جمهوري محترم درخصوص دستور اعلام صورت هزينه 120 ميليارد دلاري درآمد ارزي کشور در 2 سال گذشته .


- سوال از وزير راه و ترابري درخصوص تاخير در احداث کمربندي جنوبي قائم شهر 25/9/86
- تذکر به رئيس جمهور محترم در ارتباط با حذف ناعادالانه 2 تن از کشتي گيران فرنگي کار مازندران از تيم ملي 6/6/86
- تذکر به رئيس جمهور جهت رفع فيلتر از سايتهاي اينترنتي مجاز 23/9/86 .
- تذکر به وزير بازرگاني جهت تسريع در اعلام نرخ خريد برنج پر محصول 16/1/86 .
- تذکر به وزير نيرو جهت رفع مشکل کمبود آب زراعي برنج کاران 31/3/86 .
- تذکر به وزير نيرو به علت عدم بهره گيري از آب سد شهيد رجائي براي رفع مشکل آب کشاورزان جويباري 6/4/85 .
- تذکر به وزير نفت در خصوص تخفيف به نرخ پيشنهادي گاز خط لوله صلح و عدم توجه به ذخاير ملي 16/5/86 .
- تذکر به رئيس جمهور محترم جهت دستور تسريع در تصويب نرخ تضميني انواع برنج هاي پر محصول کشور بر اساس تورم و گراني نهاده هاي کشاورزي ( کود و سم ) و استمهال بدهي سررسيد شده توليد کنندگان و صنعت مرغداري به بانکها حداقل تا 2 سال 12/9/84.
- نامه به رياست محترم جمهوري در خصوص نامه معاون فرهنگ و آموزش وزارت علوم در خصوص پارک علمي تحقيقاتي پرديس سوادکوه
- نامه به رياست سازمان مديريت و برنامه ريزي در خصوص اعتبارات لازم براي آب شرب 723 روستاي مازندران 14/11/84 و چند مورد ديگر .


*    به نظر ما ارائه تذکرات و طرح سئوال از مديران کشور ، نشان پرکاري ، توان مندي ، پي گيري و خنثي نبودن نماينده است . مي شود بفرماييد که شما در مجلس هاي ششم و هفتم چه مسئوليت هايي داشتيد ؟
-  بنده عضو کميسيون صنايع و معادن در مجلس ششم بودم ، همين طور نائب رئيس دوم کميسيون صنايع و معادن در مجلس ششم . در مجلس هفتم هم عضو کميسيون کار و امور اجتماعي و نايب رئيس اول کميسيون امور اجتماعي بودم .


*   شمارا در دوره پيشين « آقاي کار » لقب دادند، علتش هم ايجاد هزاران فرصت شغلي براي جوانان بود . کارنامه شما در توسعه و ايجاد اشتغال بسيار درخشان است . لطفاً راجع به اين موضوع صحبت بفرماييد ؟
-  يکي از دغدغه هاي هميشگي من اشتغال جوانان بوده است . اولين گامهاي حضور در عرصه نمايندگي را با جستجوي کار براي جوانان عزيز اين مرزو بوم آغاز کردم و از خدا خواستم برتوانم روز به روز براي تعقيب اين هدف بزرگ بيفزايد . وقتي جواناني راسراغ داريدکه بعد از اشتغال ديگر نشاني از آنها در کوچه ها نمي يابيد تشکيل خانواده داده و در اجتماع با سربلندي ادامه زندگي مي دهند و در کوران کار و تلاش به سازندگي خود و اجتماع مشغولند ، انسان احساس غرور و رضايت مي نمايد .

 اگر از بنده بپرسند که چند نفر را مشغول کار نموده ايد بايد پاسخ بگويم زماني که احساس نموده ام بايد براي انبوه جوانان جوياي کار فکر سريع و کوتاه مدت نمود لذا در يک تلاش به ياد ماندني بيش از 4000 نفر از جوانان حوزه انتخابيه را در واحدهاي بزرگ توليدي و شرکت هاي صنعتي و خودروسازي مشغول به کار نموده ام و اين روند تاکنون ادامه دارد .

 ولي اگر از بنده بپرسيد که شما زمينه اشتغال چند نفر را در حوزه انتخابيه فراهم ساخته ايد در جواب بايد بگويم اقداماتي را که در احداث و توسعه شهرکهاي صنعتي انجام داده ام دردراز مدت محل اشتغال هزاران نفر از نيروهاي جوياي کار حوزه انتخابيه فراهم خواهد شد و آينده بر صحت ادعاي بنده مهر تاييد خواهد زد و تلاش هميشگي بنده اينست که از هر فرصتي استفاده مقتضي را بنمايم تا شرايطي را براي اشتغال حتي يکي از جوانان عزيزحوزه انتخابيه ام را فراهم گردد . زيرا بر اين اعتقادم که با هر فرصت شغلي که ايجاد مي شود يک تهديداز تهديد هاي اجتماعي کاسته شده و هزينه هاي امنيتي  و انتظامي و قضائي کم مي شود .


*     طي دو دوره حضور شما در مجلس ، اين امکان براي شهرستان هاي قائم شهر ، سوادکوه و جويبار فراهم آمد که شهرکهاي صنعتي در اين مناطق توسعه پيدا کند و صنعت وارد منطقه شود . مي خواهيم به همين بحث شهرک ها بپردازيم  ؟
-   من تلاش فراوان نموده ام تا با فراهم ساختن زمينه هاي استقرار واحدهاي صنعتي و دعوت از سرمايه گذاران براي انجام سرمايه گذاري هاي جديد روند اشتغال جوانان را فراهم سازم . تصويب نامه هيئت وزيران در خصوص منع استقرار صنايع در استان هاي شمالي کشور ( لايحه تعادل صنعت و کشاورزي ) ولزوم استقرار صنايع در شرکت هاي صنعتي از عوامل محدود کننده توسعه صنعتي استان مازندران بوده است که از زمان آغاز به کار مجلس ششم تاکنون با هماهنگي نمايندگان و مديران ارشد استان در موقعيت هاي مختلف از مقامات عاليه کشور تقاضاي لغو لايحه مذکور را نموده ايم که مورد موافقت هيئت وزيران قرار گرفته است و استقرار صنايع در استان با محدوديت مواجه نمي باشد. هم چنين قيمت بالاي زمين و مراحل پيچيده تغيير کاربري و مسائل زيست محيطي از عوامل ديگر محدودکننده استقرار واحدهاي صنعتي در منطقه مي باشد. براي رفع اين مشکل شهرک هاي صنعتي را توسعه و سرمايه گذاران را به سوي اين شهرک ها سوق داديم و تا حدودي موانع ذکر شده رفع گرديد .


* حالا که داريم راجع به شهرک هاي صنعتي صحبت مي کنيم جا دارد به تفکيک در باره آنها صحبت کنيم . از سوادکوه شروع کنيم که منطقه اي با استعداد اما محروم است و مردمش به  حمايت نياز دارند.
- منطقه سوادکوه به واسطه طراوت و زيبايي ، موقعيت جغرافيائي بسيار مطلوب ، آساني و سهولت دسترسي به حمل و نقل ريلي و جاده اي ، نزديکي به پايتخت و ديگر نقاط کشور مورد توجه بسياري از سرمايه گذاران ايراني و خارجي قرار گرفته است .

شهرک صنعتي بشل اولين اقدام براي ايجاد فضاي صنعتي مناسب در حوزه انتخابيه بوده است با جلسات متعدد با مقام عالي وزارت دفاع و فرماندهان محترم سپاه پاسداران سرانجام موفق به جلب موافقت و خريد عرصه مزبور براي شرکت شهرکهاي صنعتي شده و در گام دوم با خريد زمين از دامداران منطقه مجموعاً در عرصه اي به مساحت 195 هکتار ، بناي شهرک صنعتي بشل گذاشته شده است . اين شهرک صنعتي در کيلومتر 11 قائم شهر به شيرگاه واقع شده است و نزديک به دوسوم مساحت آن به متقاضيان احداث واحدهاي صنعتي واگذار شده است و مابقي آن به عنوان راه هاي ارتباطي و امکانات و تاسيسات زيربنايي و فضاي سبز طراحي و در حال اجرا مي باشد .


 تعداد 128 واحد صنعتي قرارداد منعقد شده با پيش بيني سرمايه گذاري 195 ميليارد تومان و ظرفيت اشتغال 5600 نفر .
 همچنين 11 واحد صنعتي  اکنون با سرمايه گذاري 14.4 ميليارد تومان و با اشتغال 468 نفر به بهره برداري رسيد ه است . 117 واحد هم در مرحله دريافت پروانه و ساخت و ساز است .در شهرک صنعتي بشل سرمايه گذاري اساسي و زير بنايي خوبي انجام شده است . اما شهرک صنعتي شورمست به مساحت 40 هکتار زمين صنعتي براي واگذاري که 20.2 هکتار به متقاضيان واحدهاي صنعتي واگذار شده است .

 50 واحد صنعتي با سرمايه گذاري 11.6 ميليارد تومان و اشتغال 558 نفر به بهره برداري رسيده است ، هم چنين 25 واحد صنعتي با سرمايه گذاري 15.9 ميليارد تومان در حال ساخت و ساز مي باشد . با توجه به استقبال خوب سرمايه گذاران صنعتي تهيه زمين جهت توسعه شهرک صنعتي شورمست امري ضروري است که طرح توسعه 50 هکتاري آن تهيه و ان شاء الله با کمک اداره کل منابع طبيعي و جهاد کشاورزي به مرحله اجرا برسد .


* به قائم شهر مي رسيم و شهرک صنعتي رستم کلا .
- به لحاظ نداشتن شهرک صنعتي در قائم شهر ، سرمايه گذاران قائم شهري به شهرکهاي صنعتي سوادکوه  وناحيه صنعتي سنگتاب  و جويبار هدايت مي شدند از اين رو در صدد تملک اراضي جهت استقرار شهرک صنعتي در قائم شهر بوده که اراضي منابع طبيعي رستم کلا قائم شهر به مساحت 40 هکتار درتاريخ 13/6/86 از سوي کميسيون ماده 32 استانداري براي شهرک صنعتي موافقت گرديد و با طراحي شهرک فوق با حضور استاندار ، کلنگ احداث آن زده شد تا پس از آماده سازي امور زيربنايي نسبت به واگذاري به متقاضيان واحدهاي صنعتي اقدام شود .


* وبالاخره جويبار .
- بله، شهرک صنعتي جويبار در کيلومتر 3 جاده جويبار به لاريم واقع شده است  96 هکتار زمين صنعتي و ميزان 67 هکتار جهت واگذاري به سرمايه گذاران مي باشد در اين شهرک 80 واحد صنعتي قرار داد منعقد نموده اند با پيش بيني 54 ميليارد تومان سرمايه گذاري که 31 واحد صنعتي به ارزش 16.3 ميليارد تومان به بهره برداري رسيده است . 13 واحد صنعتي هم در حال نصب و راه اندازي ماشين آلات مي باشند . هم چنين 36 واحد صنعتي در حال دريافت پروانه و ساخت و ساز هستند . اين را هم اضافه کنم که برنامه توسعه اين شهرک به ميزان 60 هکتار با خريد اراضي از مردم شريف منطقه در دست اجراست .


* يکي از فعاليت هاي ارزشمند شما هدايت شرکت سايپا به قائم شهر و سرمايه گذاري اين کمپاني بزرگ در منطقه بود . در واقع بعد از انتقال کارخانه گوني بافي به جاده جويبار ، زمين اين کارخانه به مزايده گذاشته شد و قرار بود عده اي دلال و بساز و بفروش اين زمين را بخرند و قطعه قطعه اش کنند . با تلاش و پيگيري شما شرکت سايپا در مزايده برنده شد که هم يکپارچگي زمين گوني بافي حفظ شد و هم بدهي اين کارخانه به کارگران و سازمان تامين اجتماعي ، اداره دارايي ، شهرداري و ... پرداخت شد . اما خب  ! حتماً شما شايعات مربوط به فعاليتهاي اقتصادي تان را شنيده ايد . اگر پاسخي داريد مي شنويم ؟
-  بنده هر چند اصل فعاليتهاي ضابطه مند اقتصادي را سودمند و اثر بخش مي دانم  اما من چون نماينده مردم هستم ، اين گونه فعاليتها را براي خودم مثل سم مي دانم . بنابراين نه بنده و نه کسي از منسوبان و اعضاي خانواده ام تاکنون در جايي سرمايه گذاري نکرده ايم و سهامدار هيچ شرکتي هم نيستيم . پشت سر کسي که کار مي کند شايعات هم پخش مي شود . من تمامي شايعات را با سند و مدرک رد مي کنم . شايعه سازان اگر مدرکي دارند رو کنند . کار من حمايت از سرمايه گذار و ايجاد اشتغال و توسعه اقتصادي و فرهنگي منطقه است ، نه منفعت جويي و سود طلبي .


  در مورد سايپا شمال هم ابتدا اين مقدمه را عرض کنم که صنعت خودروي ايران در حال حاضر يکي از صنايع پر رونق و پر تحرک محسوب مي شود و قطعاً حضور شرکت هاي خودروسازي در منطقه مفيد و اثر بخش است . اما مطلب بعدي را مي خواهم از قول مهندس عمو زاده – مدير عامل شرکت سايپا يدک – نقل کنم که گفته است :
 « سايپا شمال بعد از مطالعات فني و توجيهات اقتصادي به عنوان مکاني مستعد براي سرمايه گذاري گروه خودرو سازي سايپا تشخيص داده شد . هم اکنون در شرکت سايپا شمال فعاليتهايي از قبيل نصب و راه اندازي مخازن CNG  و جمع آوري خودروهاي فرسوده انجام مي شود .
همچنين به عنوان انبار منطقه اي قطعات خودرو ي شرکت سايپا يدک و دپوي خودروهاي نو مورد استفاده قرار مي گيرد.شرکت سايپا تصميم دارد توليد قطعات الکترونيکي خودرو را در اين مکان آغاز نمايد.همچنين تصميم گرفته دو شرکت سايپا آذين و ايندامين را به شهرک صنعتي بشل منتقل نمايد. يک قراردادمشارکت هم با بخش خصوصي در ارتباط با توليد کپسول هايCNG به ارزش چهل ميليارد تومان منعقد نموده است.شرکت سايپا شمال صددر صد وابسته به گروه خودروسازي سايپا و متعلق به دولت است و هيچ فرد حقيقي و حقوقي در سهام شرکت فوق حضور ندارد . »


اينها حرف من نيست ، گفته هاي يکي از مديران شرکت سايپاست که بنده فقط نقل قول کردم . در آينده هم اين مکان براي حدود 200 نفر شغل ايجاد خواهد کرد . اين توضيح را هم بدهم که انتقال کارخانه گوني بافي به مکان جديد ، با توجه به قانون بازسازي و نوسازي صنايع نساجي و پيشنهاد استانداري مازندران و موافقت سازمان صنايع  و معادن استان اجراء شد . ( نامه ي تاريخ 3/7/84 رئيس سازمان صنايع و معادن استان مازندران به شهردار وقت قائم شهر )


آگهي مزايده ي فروش کارخانه گوني بافي هم در تاريخ 10/10/1383منتشر شد . اگهي تاسيس شرکت سايپا شمال هم در تاريخ 18/3/84 در روزنامه رسمي کشور چاپ شد . در اين آگهي آمده که اولين مديران شرکت آقايان موسوي ، ايماني و اسلامي هستند . بازرس اصلي مدني و بازرس علي البدل هم طاهري است .
سند انتقال کارخانه گوني بافي به شرکت سايپا هم موجود است . پس مي بيند که من و اطرافيانم در سايپا شمال هيچ سهم و سرمايه اي نداريم . در جاي ديگر هم سرمايه گذاري نکرده ام . بنده بدون توجه به شايعات موجود ، همچنان از سرمايه گذاران و کار آفرينان حمايت مي کنم .


* در باره عملکرد اقتصادي خودتان و توسعه شهرکهاي صنعتي توضيحات خوبي داديد . حالا بپردازيم به عملکردتان در حوزه آموزش ، فرهنگ و ورزش . اگر ممکن است ابتدا در باره عملکردتان در بخش آموزشي صحبت کنيد؟
- کشور ما داراي عقبه فرهنگي و علمي درخشاني است که از آن چهره هاي نام آوري در عرصه علم و ادب و دانش و تقوا پا به عرصه ظهور گذاشته اند وامروز بازيابي آن مجد و عظمت مستلزم تقويت بنيان هاي علمي و آموزشي کشور است . ابتدا عرض کنم که استقرار دانشگاه آزاد اسلامي در سوادکوه بزرگترين واقعه فرهنگي شهرستان محروم سوادکوه بود که علاوه بر برکات آموزشي و فرهنگي موجب رونق چهره اقتصادي ، خدماتي و ارتقاء نيروي انساني منطقه گرديد. همچنين استقرار مرکز آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي در شيرگاه و کياکلا .


کمک به طرح هاي توسعه اي دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائم شهر و جويبار شامل ساخت و ساز فضاهاي آموزشي ، آزمايشگاهي و رفاهي و توسعه رشته هاي آموزشي کاربردي مورد نياز ، همچنين استقرار مرکز آموزش پيام نور در شهرهاي پل سفيد ، زيراب ، قائم شهر و جويبارنيز جزء فعاليتهاي بنده در بخش آموزشي مي باشد .


* کارکرد فرهنگي شما تا چه ميزان بوده است ؟يعني شما چه کمکي به فرهنگ منطقه کرده ايد ؟
- در حوزه فرهنگي هم تلاشهاي صورت گرفته است از جمله :
- هدايت خيرين جهت احداث چند باب مدرسه در حوزه انتخابيه ، کمک به تجهيز تعدادي از پايگاه هاي مقاومت بسيج به امکانات فرهنگي ، هم چنين تامين و توزيع کتابهاي درسي براي کتابخانه هاي مدارس . احداث مجتمع فرهنگي و هنري کياکلا و خانه جوانان در قائم شهر هم جزو عملکرد بنده بوده است . در اين بخش مي توانم به تامين منابع جهت کمک به ساخت مساجد و تکايا و تامين اعتبارات دولتي جهت ساخت و يا مرمت مدارس حوزه انتخابيه هم اشاره کنم .


* آقاي رعيت براي ورزش منطقه چه انجام داده است ؟ آيا مي توانيد به طور خلاصه فهرستي از فعاليتهاي خودتان را دربخش ورزشي ارائه کنيد ؟
- بله ، در اين بخش هم تلاش کردم تا اعتبارات خوبي را براي ورزش منطقه جذب کنم . احداث سالن ورزشي دانش آموزي در کياکلا ، تامين اعتبار از سازمان تربيت بدني براي ساخت زمين فوتبال در پل سفيد و زيراب ، تامين کمک مالي براي تيم فوتبال نساجي در دو مرحله از رياست محترم جمهوري به مبلغ 50 و 40 ميليون تومان و تامين اعتبار براي چند سالن سر پوشيده ورزشي در حوزه انتخابيه ( افراپل – چمازکتي – قراخيل – بالا لموک – لاريم – جويبار – قائم شهر (سه هزار نفري ) – آلاشت (چند منظوره ) – لله بند - (المشير – کوشيکلا ) استخر شنا در شيرگاه پل سفيد جزو فعاليتهاي بنده است .

 هم چنين اخذ کمک مالي از وزارت بازرگاني براي ادارات تربيت بدني ، اخذ کمک مالي از سازمان تربيت بدني براي کمک به هيئت هاي ورزشي ، به سازي فضاهاي رو باز ورزشي ( زمينهاي فوتبال ) ، احداث سالن ورزشي بانوان در کياکلا و سوادکوه و جويبار از محل اعتبارات سفر رياست جمهوري و کلنگ زني احداث سالن ورزشي آقايان در قائم شهر از محل سفر رياست جمهوري هم جزو عملکرد من در حوزه ورزشي است .البته به چند مورد ديگرهم مي توانم اشاره کنم ، از جمله : 


انتخاب زمين در زيارکلا براي ساخت زمين فوتبال قائم شهر، کلنگ زني خانه ژيمناستيک در قائم شهر ، اخذ کمک از وزارت نفت براي کمک به تربيت بدني قائمشهر و تامين امکانات ورزشي براي هيئت فوتبال شهرستان جويبار .


*سپاسگزاريم که به سوالهاي ما پاسخ داديد.حرف هاي پاياني شما را مي شنويم .
- بنده غير از فعاليت هاي توسعه اي و فعاليت در حوزه هاي فرهنگي ، آموزشي و ورزشي ، در بخش زير بنايي و عمراني هم دستاوردهايي داشته ام . از جمله  در پروژ ه هاي آب رساني و طرح هاي فاضلاب بعضي از روستاها و شهرها همچنين برق رساني و اصلاح شبکه هاي فرسوده برق در مناطق شهري و روستايي و گاز رساني به شهرستان سوادکوه که يکي از سنگين ترين پروژه هاي اين حوزه انتخابيه است . اين را هم اضافه کنم که انتقال گاز به زيراب و پل سفيد هم با جديت در حال پيگيري است .


در بخش راه سازي و آسفالت راه هاي روستائي ، همين طور احداث پل ، کانال هدايت آب و اجراي طرح هاي هادي روستايي هم فعاليتهايي داشته ام. طرح جايگزيني بيمارستان 200 تخت خوابي رازي قائم شهر، احداث بيمارستان 100 تخت خوابي در کياکلا و شيرگاه و احداث چندين خانه بهداشت بخشي از عملکرد من در بخش بهداشت و درمان است ، که از توضيح ريز موارد در مي گذرم .


*از شما به خاطر وقتي که در اختيار ما گذاشتيد تشکر مي کنيم .
- من هم در پايان از مردم شريف شهرستانهاي قائم شهر ، سوادکوه ، جويبار و کيا کلا و همه کساني که ما را در تحقق اهداف خدمت گذاري ياري نمودند ، قدر داني مي کنم . احساسات پاک و قلبي ام را هم تقديم مردم خوب حوزه انتخابيه ام مي کنم .