پنجشنبه 14 خرداد 1388-0:0

نريمان:احمدي نژاد ناشيانه عمل کرد

نماينده بابل گفت:احمدي نژاد در مناظره قافيه را باخته بود-رييس جمهور به تناقض گویی های بزرگ دچار شده بود-آقای رئیس جمهور؛ این عناصری که تو آنها را مفسد اقتصادی و مخل نظام یافته بودی، چرا در مدت این 4 سال با آنها برخورد نکردی؟


 نماينده بابل در مجلس هشتم گفت:ساده زیستی و پاکی و نبود حتی یک مدرک سوال برانگیز در زندگی سراسر شرافتمندانه آقای میرحسین موسوی، آقای احمدی نژاد را بر آن داشت تا به جای پرداختن به مسائل آقای میرحسین در مناظره تلویزیونی، دیگر مسئولین ارشد نظام را به چالش بکشاند و تلاش کند تمام کاستی های دوران دولتهای قبلی را به نوعی ناشیانه به آقای میرحسین موسوی نسبت دهد، غافل از آنکه تیم طرفدار او، یکی از ضعف های آقای میرحسین را کناره گیری 20 ساله از مدیریت موثر نظام می دانستند.

وي افزود:این ادعا که مرتباً از ناحیه ی حامیان آقای احمدی نژاد تکرار می شد، به یکباره در مناظره تلویزیونی وارونه شد و آقای میرحسین موسوی در نگاه آقای احمدی نژاد رکن موثر تمام دولتهای پیشین قلمداد شد!

نريمان بيان داشت:این مورد و دیگر موارد متعدد نشانگر دچارشدن به پارادوکس شدید و تناقض گویی های بزرگ از ناحیه ی آقای احمدی نژاد است.


وي گفت:زیر سوال بردن مدیریت از دوران حضرت امام(ره) تا قبل از این دولت و جلب آرای مردم از این طریق ناصواب، حتی اگر با توفیق روبرو شود، ضربه ای به انقلاب و ارکان آن و ایجاد بدبینی داخلی و خارجی به عناصری است که هم اکنون در مسئولیتهای کلیدی نظام ایفای نقش می کنند و مورد تأیید نظام، ملت و رهبری هستند.


وي تصريح کرد:برخورد آقای احمدی نژاد در این برنامه تلویزیونی به وضوح نشان داد که به احتمال قریب به یقین او از نظرسنجی محرمانه ی ارگانها مطلع شده است که قافیه را باخته است و از این رو مدیران ارشد نظام را به چالش می کشد. کسانی که از پیروزی خود در انتخابات اطمینان دارند، به دنبال ایجاد فضایی آرام و بی تنش هستند و آنان که قافیه را باخته اند، به امید ایجاد آشفتگی و تنش، می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند.


وي افزود:اگر او از اعمال این گونه رفتارها در 4 سال پیش پاسخ مثبت گرفت، تکرار این رفتار در این زمان قطعاً با بازخورد منفی در جامعه روبرو می شود و هیچ دلیلی وجود ندارد که در این دوره هم باعث جلب آرای مردم شود.


به گفته نريمان،مردم آگاه هستند و اولین سوالی که در ذهن شان پدید می آید، این است که آقای رئیس جمهور؛ این عناصری که تو آنها را مفسد اقتصادی و مخل نظام یافته بودی، چرا در مدت این 4 سال با آنها برخورد نکردی و اکنون از طریق مناظره زنده تلویزیونی (آن هم نه با خود آن اشخاص، بلکه با دیگران) به آن می پردازی؟!

به گفته وي طرح این مسائل در این زمان از طریق یک برنامه زنده تلویزیونی هم نشان دیگری از نبود عملکرد کارا و موثر دولت است که این روزها مردم به شدت تشنه ی شنیدن آن هستند.

نماينده بابل گفت:آقای احمدی نژاد باید اعلام کند:
-         با درآمد نفتی کسب شده در دولت خود که معادل 4 دولت پیشین بود، چه کرده است؟
-         چرا سفره های مردم کوچکتر شده است؟
-         چرا بیکاری مهار نشده است؟
-         چرا تورم لجام گسیخته شده است؟
-         چرا وضعیت اقتصادی روز به روز بدتر شده و سرمایه گذاریها کاهش یافته است؟
-         چرا نقدینگی چند برابر شده است؟
-         چرا ارتباط بین ایران و کشورهای همسایه و کشورهای مطرح دنیا این گونه با تنش و چالش روبرو شده است؟

 
وي افزود:به هر صورت، برخورد صبورانه و متین آقای میرحسین موسوی نشان داد که او ظرفیت پذیرش عنوان رئیس جمهوری را دارد و باید در خصوص این مناظره در یک کلام بگوییم:این مناظره در حکم مناظره بین رئیس جمهور دهم و رئیس جمهور نهم بود، نه مناظره بین دو کاندیدای ریاست جمهوری.