چهارشنبه 20 خرداد 1388-0:0

چرا هاشمي به رهبري نامه نوشت؟

يادداشتي از:علي صابري،دبيرجامعه اسلامي مهندسين مازندران،دبيرجبهه پيروان خط امام و رهبري  مازندران و رييس جبهه متحد اصولگرايان مازندران


به نظر نگارنده هاشمي رفسنجاني به دنبال فرصتي بود تا تريبون نمازجمعه آخر انتخابات  را بر عهده بگيرد تا بتواند همان ترفند آخر ارديبهشت 1376 را پياده کند که موفق نشد.


هاشمي چون جو انتخابات را از دست رفته مي بيند به اين نامه متوسل شده است.او در اين نامه خواست همان ترفند را ادامه دهد که ناموفق ماند.


مردم،آگاه ومتوجه قضايا هستند.استقبال روز سه شنبه مردم مازندران از دکتر احمدي نژاد گوياي اين واقعيت است.


به قول حضرت امام(ره) هميشه وضعيت فعلي افراد مهم است؛اگر غير از اين بود در جنگ جمل اميرالمومنين(ع) بايست بازنده واقعي باشد،چون در جناح مقابل ام المومنين وصحابي رسول اکرم:طلحه الخير وسيف الاسلام-زبير- صحنه گردان بودند.آن ها عثمان را کشتند و به خونخواهي او برخاستند.


به باور اين قلم تهديد و ارعاب موجود در نامه در واقع بيانگر يک فتنه طراحي شده است و قضاياي يک سال اخير  در اين نامه نهفته است.


اين انتخابات را به جنگ احزاب مانند کرده اند.در واقع مشرکان وکفار ومنافقان ومخالفان نظام و آن دسته از انقلابيوني که سابقه خدمت دارند،متحد ومتفق شده اند.


اينان اوضاع فعلي را به نفع حزب،گروه،دسته،خانواده وخاندان هزار فاميل خود نمي بينند،لذا متحدانه به دنبال فتنه وايجاد خدشه در انتخابات هستند وترس از راي مردم دارند.آن ها مردمي را قبول دارندکه با آن ها همراه باشند.متاسفانه اين ديدگاه بين اين جريان حاکم است که به جاي مردم تصميم وخود را جاي مردم مي گيرند.


مخلص کلام اين که جمهوري اسلامي يک نظام است.همه افراد عضو نظامند.هيچ کس نبايد خود را برابر نظام بداند.