دکتر محمود شارعپور: تا زمانی که شهرداریها سیاست تراکم فروشی را دنبال کنند شاهد سرریز مشکلات به سمت روستاها خواهیم بود/انگیزه اصلی افراد از داشتن خانهی دوم، فرار از مشکلات محل اقامت است و علاقه به فرهنگ بومی کمترین اولویت را دارد.
جواد طالبی: زیبنده نیست مدیری آثار زیانبار برای مدیران بعدی به جای بگذارد/دهه 90 خوبی نداشتیم و این بدی یک شبه به وجود نیامد/امروز پنج هزار نفر نیرو در شهرداری ساری مشغول به کار هستند، تعدادی سر کار نمی آمدند و حقوق دریافت می کردند که با آنها قطع همکاری کردیم/تعدیل نداریم و باید نیروها را ساماندهی کنیم/چیزی پشت پرده نداریم/ تا زمانی که هستم تاوان برخورد با فساد را می دهم/ همه جای شهر حضور دارم اما اهل شوآف نیستم/شهرداری ساری ماهانه 60 میلیارد تومان حقوق و دستمزد می پردازد
کیوس گورانای که من میشناسم فقط نویسنده و شاعر نیست؛ سوختهی عشق، مرد معرفت و پیرطریقت است. از زندگی و آدمها، تعبیر و تفسیر و معنای عاشقانهی خودش را دارد.
پژوهشگران زبان مازندرانی و زبانشناسان کشوری بر این اعتقادند که زبان تبری که امروزه با عنوان زبان مازندرانی شناخته میشود در سراشیبی نابودی قرار گرفته است و اگر تلاش برنامهریزی شده، جمعی و جدی برای توقف این روند انجام نشود حداکثر عمر باقیمانده برای این زبان ۵۰ سال دیگر است.
به همت انتشارات شبره، نخستین نشست تخصصی زبان تبری، 21 اردیبهشت ماه درسالن همایشهای دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه مازندران برگزار میشود
مسعود عالیخانی: حرف سازمان حفاظت محیط زیست این است که هیچ اقدامی مرتبط با این طرح انجام نشود تا بررسیها انجام شود و نظریه نهایی کارشناسی را بر اساس مطالعات اعلام کنیم.
اظهارات مخالفان اجرای پروژه پتروشیمی در واقع دو محور مهم و پررنگ دارد؛ یکی نگرانی از آینده طرح و دیگری ابهامات متعدد ناشی از پرسشهایی که به درستی پاسخ داده نمیشوند.