تعداد بازدید: 2518

توصیه به دیگران 1

دوشنبه 1 آذر 1389-20:10

مهم ترين برنامه دانشگاه علوم پزشکي:حذف زيرميزي ها

دکتر فرزاد بزرگی-معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران-گفت:مهمترین برنامه های دانشگاه ارتقاي اورژانس بیمارستان ها و حذف زیر میزی ها است.


بر اساس خبر رسيده به مازندنومه از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي مازندران،معاون درمان اين دانشگاه مهمترین برنامه های خود را ارتقاي بخش های اورژانس بیمارستان ها و حذف زیر میزی ها عنوان کرد.

 دکتر بزرگی گفت: با ارتقاي بخش های اورژانس بیمارستان ها و حذف زیر میزی ها می توانیم شاهد موفقیت های دانشگاه در افزایش رضایتمندی مردم در این زمینه باشیم .

وی مشکلات پیش روی اورژانس های بیمارستان را یک موضوع کشوری دانست و افزود: اورژانس  بیمارستان ها از گذشته به عنوان یک بخش مستقل دیده نشد و راه حل و برنامه ای برای آن تدوین نشده است در واقع اورژانس بیمارستان یک بخش کوچک از کل بیمارستان است که امکانات ، تجهیزات و نیروهای آن نمایانگر کل بیمارستان است .

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : تاکنون برخی از اورژانس ها مثل بیمارستان شهید رجایی تنکابن و امام خمینی و بوعلی سینا ساری در این مسیر تغییراتی را شروع کردند که در آینده نتایج آن را خواهیم دید .

او گفت:با توجه به تاکید مسئولان وزارت بهداشت و درمان و در دانشگاه  نسبت به پدیده شوم زیرمیزی جهت کنترل این پدیده در بعضی از رشته های تخصصی ، پزشکان تمام وقت را در منطقه شرق و غرب و مرکز استان جذب مراکز درمانی شده تا به این طریق کلیه بیماران به آن سمت ارجاع شوند و 59 پزشک متخصص را هم با برقراری یک سری مزایای ویژه در بیمارستانها  به صورت تمام وقت به کار گرفته و سعی شد با نظارت های ویژه و برخورد های جدی با پزشکان متخلف بتوانیم زیر میزی را حذف کنیم و اگر تا کنون این نظارت و کنترل دقیق نشده ، پشتوانه ای برای انجام آن نداشته ایم .

بزرگی خاطرنشان کرد :  ما توانایی پذیرش بیماران و ارائه خدمات درمانی و حل مشکل بیماران را داریم اما برای انجام موفق این طرح مردم باید به ما اعتماد کنند و موارد تخلف را گزارش داده و در صورت حل نشدن مشکل به معاونت درمان مراجعه نمایند تا مشکل پذیرش بیماران در داخل استان حل شده و در صورت نبود امکانات در استان هماهنگی های لازم جهت اعزام بیماران به خارج استان مهیا می شود.

وی در خصوص ،کمبود نیروی پرستاری و پزشکی متخصص در مراکز درمانی گفت: در بخش غیر پزشکی حدود 25 الی 30 درصد کمبود نیرو داریم که در حال پیگیری و رفع  آن بوده و در گروه پزشکی هم براساس استاندارهایی که تعریف شد با کمبود نیر مواجه ایم که با جذب پزشکان متخصص این مشکل نیز مرتفع خواهد شد .

وی با شاره به اینکه در نظر است برای حداکثر بازدهی و ارتقاء خدمات ،مدیریت اورژانس هارا به متخصصان و ترجیحا متخصصان اورژانس واگذار کنیم افزود: در حال حاضر تنها اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) ساری با اجرای این طرح دارای  متخصص اورژانس بوده و فرایند ارتقاي خدمات اورژانس را طی می کند .

این مقام مسوول یکی دیگر از مشکلات پیش روی بیمارستان ها را حل مشکل زباله سوزها دانست و افزود:راه اندازی زباله سوزها در بیمارستان ها از برنامه هاي کشوری در گذشته بوده و قبل از آنکه انجام شود،برنامه کشوری به سمت خریداری و راه اندازی دستگاهی مدرن تر بنام "هیدرو کلاو ایجاد کننده" تغییر کرد که در حال حاضر این دستگاه ها در برنامه کاری ما قرار دارد و هم اکنون تمام بیمارستان ها از بابت مدیریت زباله های عفونی مشکلی ندارند و تنها در روش از بین بردن زباله ها اختلاف است.

بر اساس اين گزارش،معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای  22 بیمارستان تابعه است که از این تعداد 5 مرکز آموزشی درمانی و در مجموع 3018 تخت وجود دارد که 535 تخت ویژه و 168 تخت ÏÇÜ می باشد و از مجموع بیمارستانهای استان به جز سه بیمارستان آموزشی امام خمینی، بوعلی ساری و رازی قائمشهر، سایر بیمارستان ها به صورت منطقه ای تحت پوشش بیمارستان مرجع می باشد که به این ترتیب با توجه به توزیع نیروی انسانی و امکانات و تجهیزات ، خدمات ویزه ای در بیمارستانهای مرجع منطقه ارائه می شود؛مثلا در شرق استان بیمارستان امام بهشهر ، غرب استان بیمارستان تنکابن و رامسر و مرکز استان بیمارستان 17 شهریور مرجع تروما ، امام رضا مرجع  داخلی و امام علی (ع) مرجع زنان است .

وی یادآور شد:طبق مصوبه هیات رئیسه دانشگاه،بیمارستان های تنکابن و رامسر آموزشی هستند و همانند بیمارستانهای ساری و قائمشهر باید از نظر تجهیزات و امکانات ارتقا یابند که در حال طی مراحل قانونی کار می باشند و در دو سال آینده این دو بیمارستان ، دانشجویان واحد دانشگاهی بین المللی رامسر را آموزش خواهند داد.

دکتر بزرگی با اشاره به استقبال گسترده مردم از کلینیک طوبی در ساری افزود : در نظر است مرکز دیگری به عنوان پشتیبان کلینک طوبی راه اندازی کرده و نیاز های مردم ، مثل جراحی های سرپایی در آن مرکز انجام شود  و این طرح هم با تصویب در سفر ریاست محترم جمهور، عملیاتی می شود.

معاون درمان دانشگاه افزود : یکی دیگر از برنامه های ما این است که تا آخر سال 50 تخت icu در استان راه اندازی شود همچنان که در 6 ماه گذشته 40 تخت ÏÇÜ اضافه شد و مجموع تخت ها به 220 رسیده است.


  • دوشنبه 1 آذر 1389-0:0

    آفرين زيرميزي ها رو حذف كن ولي روميزي ها رو چيكار مي كني؟ الان كه ماشاءالله برخي از جمعيت دكترا به صورت علني از بيمار مبلغ دريافت مي كنند و هيچ واهمه اي هم ندارند


    ©2013 APG.ir