انتشار:جمعه 15 فروردين 1399-19:41

این بانوان فوق العاده!
وقتی در روزهای نخستین اعلام رسمی کرونا، روی در داروخانه ها می خواندیم: «ماسک ، الکل و مواد ضدعفونی نداریم، سوال نفرمایید»، برخی به فکر افتادند که منتظر نمانند و خود قدمی بردارند.
انتشار:دوشنبه 11 فروردين 1399-13:7

روزهای شگفتانگیز
این ماه ها در آینده تاریخ ما خواهد شد. همان طور که سال وبا و طاعون داشتیم، بعدها سال کرونا خواهیم داشت. کرونا دیر یا زود خواهد رفت. آیا پس از کرونا ما همان آدم سابق خواهیم ماند؟
انتشار:شنبه 9 فروردين 1399-11:17

زمان آن رسیده که پس از شرایط کرونایی، هم دولت و هم نماینده های جدید مجلس و هم شوراهای شهر و استان و کشور بیش از پیش به خود بیایند تا ساز و کارهایی را در قانون پیش بینی کنند که به مدد آن بتوان از سازمان های مردم نهاد به عنوان بخش مهمی از سرمایه اجتماعی به سود کاهش مشکلات و افزایش پیشرفت و توسعه ی کشور و جامعه بهره گرفت.
انتشار:پنجشنبه 7 فروردين 1399-10:6

ظهور ویروس نو ظهور "کووید ۱۹" و پاندومی شدن آن در سطح جهان و درگیر کردن همه کشورها و همراه با تلفات، جنگ سوم جهانی است با این تفاوت که به جای جنگ انسان با انسان، جنگ انسان با موجود ریزی به نام ویروس است. قطعا این جنگ که جهان بشریت را درگیر کرده تاثیرات منفی و مثبت بر کل جهان و در داخل کشورها بر جای خواهد گذاشت و طلیعه پساکرونا از اکنون پدیدار شده است.
انتشار:چهارشنبه 6 فروردين 1399-10:10

از همین امروز دست به کار شویم و با آن دسته از افرادی که شماره تماس آنها را در گوشی تلفن خود داریم صحبت و سعی کنیم از قدرت سرمایه اجتماعی خودمان برای متقاعدسازی آنها جهت همراهی با قرنطینه خانگی، استفاده کنیم. به نظر می رسد دولت فاقد چنین قدرتی باشد
انتشار:سه شنبه 5 فروردين 1399-9:27

«کرونا»؛ خوب، بد، زشت!
حدیث امیری 12 سال است که پرستار است. او از شرایط سخت کاری در یک ماه گذشته می گوید که حتی نمی تواند با این پوشش، یک لیوان آب بخورد! خانم امیری یک جمله را تکرار می کند: «ما تمام این شرایط را تحمل می کنیم فقط مردم در خانه های خود بمانند.»7 نفر از اعضای یک خانواده مبتلا به کرونا شده و اینجا بستری هستند. کمی که حرف می زند، سرفه اش می گیرد.
انتشار:سه شنبه 5 فروردين 1399-9:3

طبق رهیافت جامعه شناختی اگرچه نمی توان از وقوع یک پدیده فیزیکی (مانند کرونا ویروس)جلوگیری کرد اما می توان از تبدیل شدن آن به یک پدیده اجتماعی و فاجعه دهشتناک پیشگیری کرد.
انتشار:شنبه 2 فروردين 1399-19:45

جابهجایی «پیتسرا» میسر نیست/ دولت وام میدهد
در جلسه ستاد بحران با محوریت بررسی وضعیت بحرانی روستای پیت سرای پل سفید عنوان شد که جابه جایی و تخلیه این روستا عملا امکان پذیر نیست و در طول 40 ساله انقلاب فقط یک مورد تخلیه روستا را در استان شاهد بودیم. جابه جایی روستا فقط در شرایطی که همه ی اهالی روستا موافقت کنند و خود اهالی یا منابع طبیعی زمینی برای افراد از قبل در نظر بگیرد، امکان پذیر است.
انتشار:شنبه 2 فروردين 1399-18:54

برخی فعالان اجتماعی در مازندران معتقدند بخشی از تلاش گروههای مردمی برای تهیه مایحتاج بهداشتی به دلیل نبود ساختار متمرکز و نیازسنجی هدر می رود.
انتشار:جمعه 16 اسفند 1398-21:5

آخرین وضعیت «کرونا» در سوادکوه
سعید یزدانی، فرماندار سوادکوه گفت: در روزهای آینده 5 هزار ماسک با کمک خیران خریداری شده که وارد شهرستان می شود.
انتشار:سه شنبه 15 بهمن 1398-7:56

سرمایه اجتماعی؛ فرصت سوزی یا فرصت سازی؟
عملکرد 22 ماه مدیریت عسگری نیکزاد در بزرگترین دستگاه اجرایی استان به گونهای توسط وی رقم خورد که در آخر تقریباً حمایت تمامی این مجموعهها را از دست داد. او نتوانست چندان موفقیتآمیز از حجم عظیم حمایت و مولفههای طلایی سرمایه اجتماعی استفاده کند و در آخر کار تقریباً دیگری چیزی از «اعتماد»، «پیوند»، «مشارکت»، «شفافیت» و «احساس تعلق» در مورد مدیریت او باقی نماند.
انتشار:يکشنبه 15 دی 1398-8:58

اصلیترین شکافهای اجتماعی استان مازندران، دو شکاف مرکز استان- دیگر مناطق استان و شکاف مناطق غربی استان- دیگر مناطق استان است. اگر این دو شکاف اجتماعی -با همین شدت یا بیشتر- در مناسبات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی استان باقی بمانند، مازندران هیچگاه روی توسعه را نخواهد دید.
انتشار:جمعه 13 دی 1398-9:21

ورود به زندگی با ویلچر ممنوع!
نزدیک به ۹۰۰ نفر در سوادکوه معلول هستند و از هر 50 شهروند، یک نفر معلول است. یک معلول سوادکوهی می گوید: رانندگان تاکسی از ما فراری هستند و نمی خواهند ویلچر ما را جمع یا کمک کنند سوار تاکسی شویم. روزی رفته بودم استخر، اما اجازه ورود به من ندادند و گفتند: چرخ های ویلچرت استخر را کثیف می کند!
انتشار:دوشنبه 9 دی 1398-5:51

مهارت راهداران از مسئولان بیشتر است
فرماندار سوادکوه: مهارت راهداران از مسئولان بیشتر است و در زمان بحران راهداران نقش اساسی دربازگشایی راهها دارند/ مدیرکل راهداری استان مازندران: 800 راهدار در مازندران داریم/ یک راهدار: در شرایط سخت مردم نسبت به راهداران کم لطفی می کنند.
انتشار:دوشنبه 11 آذر 1398-14:58

۳۶ هزار معلول مازندرانی از بهزیستی مستمری میگیرند
جمال باقری: ۵۸ هزار و ۸۱۰ معلول شناسایی شده در مازندران داریم که ۳۶ هزار نفر از بهزیستی مستمری دریافت میکنند و نزدیک به ۳هزار نفر در مراکز روزانه و ۲هزار نفر درمراکز شبانه روزی بهزیستی تحت مراقبت هستند.
انتشار:يکشنبه 10 آذر 1398-6:22

حداقل بهتر است برخی راه یافتگان به شورای شهر ساری، حداقل توضیح دهند که علت طرح سوال از شهردار آن هم در این مدت کوتاه چیست؟ آیا واقعا این کار به خاطر منافع مردم است یا پای منافع شخصی و گروهی در میان است؟
انتشار:جمعه 8 آذر 1398-22:19

کارآفرین و ورزشکار ملی: برای گرفتن مجوز پرورش قرقاول، باید به 13 اداره مراجعه کنم. متاسفانه به تولید کمک نمی شود و سنگ اندازی های عجیبی وجود دارد.
انتشار:جمعه 24 آبان 1398-21:52

بعضی نداشتن ها زیباست. سوادکوه «نداشته» کم ندارد، اما چیزی را این شهر ندارد که جای افتخار و ذوق دارد! تعجب نکنید! گاهی «نداری» هم باعث خوشحالی می شود.
انتشار:شنبه 20 مهر 1398-8:8

اینجا شب نیست
کارگران راه آهن شمال هر شب 72 متر خطوط ریلی را بهسازی و تراورس های بتونی را جایگزین تراورس چوبی می کنند و قبل از 3 بامدادکه نخستین قطار مسافری به خط پل سفید برسد، کار را به پایان می رسانند.
انتشار:سه شنبه 9 مهر 1398-10:21

بیش از 70 درصد زمین جاده ای که احداث شده را مردم بومی و زمینداران منطقه اهدا کرده اند. دو شهید گمنام 19 و 16 ساله در عملیات کربلای 4 به شهادت رسیده اند، چند سالی است که مهمان مردم سوادکوه شده اند. درگیر این پرسشم که آیا این دو شهید جوان، به اندازه چند صد متر از منابع ملی ما سهم ندارند؟ مگر نه اینکه این شهیدان برای حفظ همین خاک جان فشانی کرده اند؟