انتشار:دوشنبه 9 دی 1398-5:51
فرماندار سوادکوه:
مهارت راهداران از مسئولان بیشتر است
فرماندار سوادکوه: مهارت راهداران از مسئولان بیشتر است و در زمان بحران راهداران نقش اساسی دربازگشایی راهها دارند/ مدیرکل راهداری استان مازندران: 800 راهدار در مازندران داریم/ یک راهدار: در شرایط سخت مردم نسبت به راهداران کم لطفی می کنند.
انتشار:دوشنبه 11 آذر 1398-14:58
مدیرکل بهزیستی مازندران:
۳۶ هزار معلول مازندرانی از بهزیستی مستمری میگیرند
جمال باقری: ۵۸ هزار و ۸۱۰ معلول شناسایی شده در مازندران داریم که ۳۶ هزار نفر از بهزیستی مستمری دریافت میکنند و نزدیک به ۳هزار نفر در مراکز روزانه و ۲هزار نفر درمراکز شبانه روزی بهزیستی تحت مراقبت هستند.
انتشار:يکشنبه 10 آذر 1398-6:22
طرح سئوال از شهردار ساری و چند پرسش
حداقل بهتر است برخی راه یافتگان به شورای شهر ساری، حداقل توضیح دهند که علت طرح سوال از شهردار آن هم در این مدت کوتاه چیست؟ آیا واقعا این کار به خاطر منافع مردم است یا پای منافع شخصی و گروهی در میان است؟
انتشار:جمعه 8 آذر 1398-22:19
کارآفرینی در دستاندازهای اداری
کارآفرین و ورزشکار ملی: برای گرفتن مجوز پرورش قرقاول، باید به 13 اداره مراجعه کنم. متاسفانه به تولید کمک نمی شود و سنگ اندازی های عجیبی وجود دارد.
انتشار:جمعه 24 آبان 1398-21:52
نداشتنهایی که زیباست!
بعضی نداشتن ها زیباست. سوادکوه «نداشته» کم ندارد، اما چیزی را این شهر ندارد که جای افتخار و ذوق دارد! تعجب نکنید! گاهی «نداری» هم باعث خوشحالی می شود.
انتشار:شنبه 20 مهر 1398-8:8
گزارش «مازندنومه» از بهسازی پروژه ریلی راهآهن شمال
اینجا شب نیست
کارگران راه آهن شمال هر شب 72 متر خطوط ریلی را بهسازی و تراورس های بتونی را جایگزین تراورس چوبی می کنند و قبل از 3 بامدادکه نخستین قطار مسافری به خط پل سفید برسد، کار را به پایان می رسانند.
انتشار:سه شنبه 9 مهر 1398-10:21
گمنامهایی که گمنامتر شدند
بیش از 70 درصد زمین جاده ای که احداث شده را مردم بومی و زمینداران منطقه اهدا کرده اند. دو شهید گمنام 19 و 16 ساله در عملیات کربلای 4 به شهادت رسیده اند، چند سالی است که مهمان مردم سوادکوه شده اند. درگیر این پرسشم که آیا این دو شهید جوان، به اندازه چند صد متر از منابع ملی ما سهم ندارند؟ مگر نه اینکه این شهیدان برای حفظ همین خاک جان فشانی کرده اند؟
انتشار:دوشنبه 8 مهر 1398-8:9
رفتید ولی به یاد ما می مانید
مادر شهید رامیار حالا کمی آرامترشده، خیالش را به گذشته پرواز می دهد و می گوید: «دامدار بودیم و ییلاق و قشلاق می رفتیم. حمید رضا در روستای کوتنای قائمشهر درس می خواند. آن زمان اسبی را قرض می گرفت و معلمش را سوار بر اسب می کرد و خود با پای پیاده همراه معلم راهی مدرسه می شد و پس از کلاس، اسب را به صاحبش بر می گرداند.»
انتشار:پنجشنبه 4 مهر 1398-21:31
آخر خط
در گزارش مازندنومه با تعدادی از راننده های خطی گفتگو شده است که می گویند هزینه ها بالاست و دخل شان به خرج شان نمی رسد. رانندگان می گویند: «مردم از میزان کرایه می نالند، اما خبر ندارند که چیزی ته جیب ما نیست و فقط درگیر تعویض روغنی و آپاراتی و مکانیکی و هزینه های خط هستیم.»
انتشار:چهارشنبه 20 شهريور 1398-0:17
گزارشی از مراسم تعزیه و عزاداری سنتی در روستای «اتو»ی سوادکوه
این رسم، ز حضرت غم آموختهایم
در روستای «اتو»ی سوادکوه با وجود تمام مشکلات اقتصادی، هیچ دری بسته نیست. بیش از 160 خانوادهی اتویی میزبان حدود 6 هزار عزادار حسینی هستند و به نحوی شایسته از آنها پذیرایی می کنند. تحت هیچ شرایطی مراسم تعزیه و اطعام روز عاشورای اتوییها قطع نشده و مستمر ادامه داشته است.
انتشار:جمعه 15 شهريور 1398-0:33
گزارش وداع و تشییع نخستین شهید نیروی انتظامی مازندران
آن سفر کرده
کاروان شهید «ولی الله صدرایی» به زادگاهش –شورمست- می رسد. یکی از هم محلیها «کِل» کشیده و به آژیر آمبولانس اشاره کرده، می گوید: «ببینید ماشین شاهداماد ما دارد بوق می زند!»
انتشار:يکشنبه 3 شهريور 1398-16:4
گزارشی از پدر و دختر هنرمند اهل روستای شورمست سوادکوه
سلاطین ایده
«مرضیه» دختر 32 ساله خانواده خادمی است. او بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه چند سال دنبال کار گشت و در نهایت با جستجو در اینترنت کار بافت انواع وسایل تزئینی را آغاز کرد. به پیشنهاد او، پدرش نیز کار ساختمانی را رها کرد و حالا استاد رمضان، در شورمست سوادکوه وسایل چوبی تولید میکند. این پدر و دختر هنرمندان خودآموخته روستای هستند که ایده های نابی برای توسعه در کارشان دارند.
انتشار:چهارشنبه 30 مرداد 1398-13:0
به عشق ابوالفضل
ابوالفضل، کلیدواژهی گفتوگوی سهیلا با من است. از او میپرسم حرفی هست که دلش بخواهد به دیگران بگوید؟ و تنها یک جمله: «ابوالفضل، فقط ابوالفضل، هیچی برایم مهم نیست.»
انتشار:چهارشنبه 30 مرداد 1398-10:54
خواب آموزش در نظام اداری ایران
حال آموزش در حوزه های مختلف ساختار، فرم، محتوا، سیاستگذاری و برنامه ریزی، اجرا و هماهنگی، پیگیری و نظارت و پایش در همه سطوح کلان و ملی و منطقه ای و محلی چندان خوب نیست.
انتشار:يکشنبه 27 مرداد 1398-19:31
گزارش «مازندنومه» از اعزام کاروان راهیان نور سوادکوه به مناطق جنگی غرب کشور
عشق بود و جبهه بود و جنگ بود
به سالن طراحی ماکت عملیات مرصاد میرسیم. اینجا اوج بی قراریها و اشکهای این مادر است. با عصا چند ضربه به فضای شیشهای می زند که عکس منافقان در آنجا قرار دارد. می گوید: «کاش میتوانستم این دو نفر را از این قاب بیرون بکشم و اعدامشان کنم.» بعد با بغضی رها شده، می گوید: «من مادر شهید جعفر بخشیان هستم که در عملیات مرصاد در سن 19 سالگی توسط یک زن منافق به شهادت رسید.»
انتشار:دوشنبه 21 مرداد 1398-18:46
داد تعلیم و تربیت از بیداد دولت؛
دور باطل کمبود نیرو در آموزش و پرورش
اوضاع نگران کنندهای در آموزش و پرورش کشور و استان مازندران وجود دارد. نهادی که قرار است اساسیترین نیاز اجتماعی را مرتفع سازد، خود دچار معضلات عدیدهای شده و با کمبود نیروی انسانی شدید دست و پنجه نرم میکند.
انتشار:يکشنبه 13 مرداد 1398-7:56
مسئول ستاد دهه غدیر در کشور خبر داد:
دومین همایش بینالمللی غدیر در دانشگاه مازندران برگزار میشود
محمود نظری: دومین همایش بینالمللی غدیر با تاکید بر غدیر و حکمرانی شایسته، امسال در دانشگاه مازندران برگزار میشود
انتشار:شنبه 12 مرداد 1398-1:11
مصائب روز خبرنگار
حکایت آنها و شکایت ما
اگر قرار است در مراسم روز خبرنگار، دوغ و دوشاب یکی و خبرنگار واقعی و شبه خبرنگار و کپی پیستگر، در یک مکان تجلیل شوند، ما حضور نخواهیم یافت و از خیر این مراسم و تجلیلها می گذریم و دنبال کار خودمان می رویم. مسئولان بمانند و این مدعیان!
انتشار:جمعه 21 تير 1398-18:57
تمام غريبان تو را میشناسند
پرچم حرم آقا امام رضا(ع) به محوطه مسجد جامع شهر پل سفید وارد می شود و مردم استقبال می کنند. پدری همراه با فرزند بیمارش بوسه به پرچم می زند و ...
انتشار:شنبه 15 تير 1398-22:36
با حضور مدیرکل ورزش و جوانان مازندران،
مرکز تخصصی علوم ورزشی و تندرستی «آسا» در ساری افتتاح شد
عصر شنبه با حضور مدیرکل ورزش و جوانان مازندران، مرکز تخصصی علوم ورزشی و تندرستی آسا به همت و سرمایه گذاری دکتر شادمهرمیردار -عضو هیات علمی دانشگاه مازندران- در ساری افتتاح شد.