انتشار:دوشنبه 8 مهر 1398-8:9

مادر شهید رامیار حالا کمی آرامترشده، خیالش را به گذشته پرواز می دهد و می گوید: «دامدار بودیم و ییلاق و قشلاق می رفتیم. حمید رضا در روستای کوتنای قائمشهر درس می خواند. آن زمان اسبی را قرض می گرفت و معلمش را سوار بر اسب می کرد و خود با پای پیاده همراه معلم راهی مدرسه می شد و پس از کلاس، اسب را به صاحبش بر می گرداند.»
انتشار:پنجشنبه 4 مهر 1398-21:31

در گزارش مازندنومه با تعدادی از راننده های خطی گفتگو شده است که می گویند هزینه ها بالاست و دخل شان به خرج شان نمی رسد. رانندگان می گویند: «مردم از میزان کرایه می نالند، اما خبر ندارند که چیزی ته جیب ما نیست و فقط درگیر تعویض روغنی و آپاراتی و مکانیکی و هزینه های خط هستیم.»
انتشار:چهارشنبه 20 شهريور 1398-0:17

این رسم، ز حضرت غم آموختهایم
در روستای «اتو»ی سوادکوه با وجود تمام مشکلات اقتصادی، هیچ دری بسته نیست. بیش از 160 خانوادهی اتویی میزبان حدود 6 هزار عزادار حسینی هستند و به نحوی شایسته از آنها پذیرایی می کنند. تحت هیچ شرایطی مراسم تعزیه و اطعام روز عاشورای اتوییها قطع نشده و مستمر ادامه داشته است.
انتشار:جمعه 15 شهريور 1398-0:33

آن سفر کرده
کاروان شهید «ولی الله صدرایی» به زادگاهش –شورمست- می رسد. یکی از هم محلیها «کِل» کشیده و به آژیر آمبولانس اشاره کرده، می گوید: «ببینید ماشین شاهداماد ما دارد بوق می زند!»
انتشار:يکشنبه 3 شهريور 1398-16:4

سلاطین ایده
«مرضیه» دختر 32 ساله خانواده خادمی است. او بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه چند سال دنبال کار گشت و در نهایت با جستجو در اینترنت کار بافت انواع وسایل تزئینی را آغاز کرد. به پیشنهاد او، پدرش نیز کار ساختمانی را رها کرد و حالا استاد رمضان، در شورمست سوادکوه وسایل چوبی تولید میکند. این پدر و دختر هنرمندان خودآموخته روستای هستند که ایده های نابی برای توسعه در کارشان دارند.
انتشار:چهارشنبه 30 مرداد 1398-13:0

ابوالفضل، کلیدواژهی گفتوگوی سهیلا با من است. از او میپرسم حرفی هست که دلش بخواهد به دیگران بگوید؟ و تنها یک جمله: «ابوالفضل، فقط ابوالفضل، هیچی برایم مهم نیست.»
انتشار:چهارشنبه 30 مرداد 1398-10:54

حال آموزش در حوزه های مختلف ساختار، فرم، محتوا، سیاستگذاری و برنامه ریزی، اجرا و هماهنگی، پیگیری و نظارت و پایش در همه سطوح کلان و ملی و منطقه ای و محلی چندان خوب نیست.
انتشار:يکشنبه 27 مرداد 1398-19:31

عشق بود و جبهه بود و جنگ بود
به سالن طراحی ماکت عملیات مرصاد میرسیم. اینجا اوج بی قراریها و اشکهای این مادر است. با عصا چند ضربه به فضای شیشهای می زند که عکس منافقان در آنجا قرار دارد. می گوید: «کاش میتوانستم این دو نفر را از این قاب بیرون بکشم و اعدامشان کنم.» بعد با بغضی رها شده، می گوید: «من مادر شهید جعفر بخشیان هستم که در عملیات مرصاد در سن 19 سالگی توسط یک زن منافق به شهادت رسید.»
انتشار:دوشنبه 21 مرداد 1398-18:46

دور باطل کمبود نیرو در آموزش و پرورش
اوضاع نگران کنندهای در آموزش و پرورش کشور و استان مازندران وجود دارد. نهادی که قرار است اساسیترین نیاز اجتماعی را مرتفع سازد، خود دچار معضلات عدیدهای شده و با کمبود نیروی انسانی شدید دست و پنجه نرم میکند.
انتشار:يکشنبه 13 مرداد 1398-7:56

دومین همایش بینالمللی غدیر در دانشگاه مازندران برگزار میشود
محمود نظری: دومین همایش بینالمللی غدیر با تاکید بر غدیر و حکمرانی شایسته، امسال در دانشگاه مازندران برگزار میشود
انتشار:شنبه 12 مرداد 1398-1:11

حکایت آنها و شکایت ما
اگر قرار است در مراسم روز خبرنگار، دوغ و دوشاب یکی و خبرنگار واقعی و شبه خبرنگار و کپی پیستگر، در یک مکان تجلیل شوند، ما حضور نخواهیم یافت و از خیر این مراسم و تجلیلها می گذریم و دنبال کار خودمان می رویم. مسئولان بمانند و این مدعیان!
انتشار:جمعه 21 تير 1398-18:57

پرچم حرم آقا امام رضا(ع) به محوطه مسجد جامع شهر پل سفید وارد می شود و مردم استقبال می کنند. پدری همراه با فرزند بیمارش بوسه به پرچم می زند و ...
انتشار:شنبه 15 تير 1398-22:36

مرکز تخصصی علوم ورزشی و تندرستی «آسا» در ساری افتتاح شد
عصر شنبه با حضور مدیرکل ورزش و جوانان مازندران، مرکز تخصصی علوم ورزشی و تندرستی آسا به همت و سرمایه گذاری دکتر شادمهرمیردار -عضو هیات علمی دانشگاه مازندران- در ساری افتتاح شد.
انتشار:جمعه 31 خرداد 1398-17:1

روایت «کیوس» از «فیروز»
کیوس گوران: فیروز، زاده لحظات نخست فروردین 1320 اوریم سوادکوه بود، همان روستای کوهپایه سربلند که بی مقدار من نیز به سال پیشتر، و در بهاری ماه دیگر، سر از آن برآوردم. چون به درک و تشخیص چپ و راست دست رسید، راهی تهران شد تا به پروازی و آوازی دیگر رسد. مخلص کلام اینکه سر از مطبعه و نگارش در آورد و شد فیروزی که به زعم حکومت وقت -پهلوی– سال ها زندان و شکنجه نتوانست با حاکمیت آشتی اش دهد، پس حذف فیزیکی او را به طرح و توطئه بردند که در پیش پای بهار انقلاب، توطئه کشف و فیروز و تنی چند از روزنامه نگاران دیگر از ترور رستند.
انتشار:جمعه 10 خرداد 1398-11:33

آمار فروش کودکان در آمل بالاست/ 19 میلیون جمعیت حاشیهنشین کشور نتیجهی مدیریت مدیران خواب است
مناطق حاشیهنشین مازندران از جمله غفاری و ترکمحله در ساری، اسکندرکلا، سیاکلا و امامزاده صالح در قائمشهر، باقرتنگه، تازهآباد، گالشکلا و محلهی پارکینگها در بابلسر، چارتاقبن جویبار، دباغچال و کوچه جهانبخش در آمل، روستای نودهک و محلهی عباسآباد در نکا، کتیا و شعبانآباد در ایزدشهر و بسیاری دیگر از محلههای حاشیهنشین مازندران و نیازمند برنامهریزی و توجه مسئولانه هستند/ در کوچه جهانبخش آمل، برخی خانه ها سرویس بهداشتی ندارند و آمار فروش کودکان در این شهر بالاست/ مسئولان با پیوست روزنامهی کیهان و امثالهم به نامهی درخواست جمعیت یا شرط حذف نام جمعیت امام علی از برنامه، از کنار درخواست ما رد میشدند/ شفافیت مالی و کاری جمعیت بر همه روشن و قابلرصد است، جریانهایی که به سوی مردم نیستند از این شفافیت رنج میبرند/19 میلیون جمعیت حاشیهنشین کشور نتیجهی مدیریت مدیران خواب است.
انتشار:چهارشنبه 25 ارديبهشت 1398-9:47

روزی که به زندان رفتم
«مهدی» با شکایت و سندسازی خواهر طمعکارش به زندان افتاده است. پارسا هم ورشکسته شده. این ها انسان های شریفی هستند که ناخواسته وارد ماجراهایی شدند و کارشان به زندان کشید.
انتشار:جمعه 20 ارديبهشت 1398-12:48

سعید یزدانی: زمین هایی که در بستر رودخانه قرار گرفته اند، اجازه کشت ندارند/محور فلورد کاملا از کاربری راه خارج شده است/ دیواره کشی، لاگن، آهک پاشی، خاک پاشی و فنس کشی محل دفن زباله های شهرستان مناسب نیست/کاشت نی نیز در محل های دفن زباله به خوبی انجام نمی گیرد/ سوادکوه اعتبارات کمیته پسماند را دریافت نمی کند.
انتشار:سه شنبه 27 فروردين 1398-23:28

مرگ کسبوکار من است
مرگ پروسهای دارد و کسبوکاری و درآمدی؛ از نعش کشی و مرده شوری و گورکنی تا ملایی که نماز میت و گورتلقین میخواند، نجاری که لحد را میسازد، قنادی که شیرینی آماده می کند، گلفروش، بنرنویس و چاپخانهدار، روزنامهها که پول میگیرند و آگهی تسلیت چاپ میکنند، نگهبانهای قبرستان، قرآنخوان و روضهخوان و مداح، سازنده سنگ قبر و.... مرگ به فقير و غني نگاه نميکند، اما اینجا مرگ کسب و کارعدهای شده است.
انتشار:يکشنبه 25 فروردين 1398-21:36

دادستانی حریم رودخانه تلار را بازپس بگیرد/ ساکنان جابهجا شوند
سردار محمدحسین بابایی: در بخش زیادی از بستر رودخانه تلار، ساختمانهای دولتی و شخصی ساخته شده و با ورود دادستانی و باز پسگیری بستر و حریم رودخانه بدون هیچ ملاحظه، آن وقت شهرستان میتواند از این آب بهرهبرداری کند و تا این اقدام انجام نشود هر سال این نگرانی وجود دارد که سیل بیاید و بخشی از خانهها تخریب شود. ساکنان حریم رود با کمک دولت و خیران به منطقه دیگری جابه جا شوند.
انتشار:پنجشنبه 15 فروردين 1398-23:0

سیل سوادکوه تحتالشعاع سیل کشور قرار گرفته است
احمد حسین زادگان: سیل رودخانه تلار تحتالشعاع سیل مهیب دیگر استانها قرار گرفته و به آن کمتر توجه شده است/ طغیان رودخانه تلار بیسابقه بوده و مسیر رودخانه منحرف و زمینهای کشاورزی و تأسیسات دچار مشکل شده است/ سعی داریم 500 ساختمان حاشیه رودخانه تلار را منتقل کنیم، چرا که این خانهها دائماً در حال تهدید هستند.